Η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα μας

Στα πλαίσια της καλλίτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, ανανεώσαμε την ιστοσελίδα και της προσθέσαμε νέες δυνατότητες που θα δώσουν μια νέα διάσταση στη συνεργασία μας.

Ξυλεία στα μέτρα σας

Μέσα από την νέα ιστοσελίδα μας, θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε ON LINE ξυλεία και προϊόντα ξυλείας στα μέτρα που χρειάζεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώστε τη φόρμα που υπάρχει στην σχετική σελίδα και ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που τη συνοδεύουν, να στείλετε την παραγγελία σας σε μας.

Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε η παραγγελία σας να εκτελεστεί το συντομότερο δυνατό ή να λάβετε έγκαιρα μια συμφέρουσα προσφορά.

Ειδικές κατασκευές

Η εταιρεία μας, με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών μας που διαθέτουμε, μπορεί να αναλάβει κάθε ξυλουργική ή οικοδομική εργασία.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, δημιουργήσαμε μια νέα σελίδα μέσα από την οποία, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα, περιγράψετε την εργασία ή την κατασκευή που θέλετε να αναλάβουμε για σας και στείλτε την.

Σε σύντομο χρόνο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη για την περίπτωσή σας λύση…

E-Shop

Επί πλέον, δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα εμπλουτίζεται καθημερινά με είδη που έχουν σχέση με εργασίες ή κατασκευές που θέλετε να πραγματοποιήσετε, είδη για τον κήπο, την βεράντα ή το εξοχικό σας…

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, και  εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες που σας προσφέρει…