Ειδικές κατασκευές...

Με την ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών μας που διαθέτουμε, αναλάβουμε κάθε ξυλουργική ή οικοδομική εργασία. Επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε για να δούμε το θέμα σας από κοντά ή στείλτε μας μέσω της φόρμας που ακολουθεί την περιγραφή ή ακόμα και ένα σχέδιο της κατασκευής που θέλετε.

Σε σύντομο χρόνο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε την κατάλληλη για την περίπτωσή σας λύση…

Συμπληρώστε τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν:

Επιλέξτε το είδος της κατασκευής. Αν το είδος της κατασκευής δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επιλέξτε “Άλλη κατασκευή” και στο πεδίο “Περιγραφή κατασκευής” περιγράψτε μας με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε την κατασκευή που χρειάζεστε.  

Εάν υπάρχει σχέδιο ή φωτογραφίες του χώρου που θέλετε την κατασκευή, μπορείτε να τα επισυνάψετε στο μήνυμα που θα μας στείλετε από την επιλογή “Επισύναψη αρχείου”

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν επισυνάψτε φωτογραφίες, φροντίστε το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνά τα 5 mb

Αφού έχετε συμπληρώσει την περιγραφή της κατασκευής, προχωρήστε για τη συμπλήρωση των στοιχείων σας πατόντας στο πλήτκρτο “Επόμενο”.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας  διευκρινίσεις. Ορισμένα από τα πεδία των στοιχείων είναι υποχρεωτικά.

Αν ενεργείτε για λογαριασμό εταιρείας, συμπληρώστε την επωνυμία της, τον ΑΦΜ και τα στοιχεία της διεύθυνσης καθώς και ένα τηλέφωνο για τυχόν επικοινωνία.

Αφού ολοκληρώσετε την περιγραφή της κατασκευής και τη συμπλήρωση των στοιχείων σας, επιλέξετε “Αποστολή”.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, εφόσον χρειαστούν διευκρινίσεις και σύντομα θα έχετε την προσφορά μας…

Αν δεν λάβετε, άμεσα, την επιβεβαίωσή μας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στις ώρες που λειτουργεί η επιχείρησή μας είτε με μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας από τη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ της ιστοσελίδας μας.

Για κάθε διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στις ώρες που λειτουργεί η επιχείρησή μας είτε με μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας από τη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ της ιστοσελίδας μας.