Προϋπολογίστε & Παραγγείλετε On Line

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να παραγγείλετε την ξυλεία που χρειάζεστε για τις κατασκευές σας, στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Η δυνατότητα αυτή αφορά στην ονομαζόμενη “ξυλεία οικοδομής” (ξυλεία ελάτης, πεύκου, κόντρα πλακέ, mdf, osb κλπ).

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων που έχει μια παραγγελία είτε λόγω του ύψους της, της επεξεργασίας ή της σχέσης του πελάτη που παραγγέλνει,  οι τιμές που εμπεριέχονται στη φόρμα είναι ενδεικτικές. Οι οριστικές τιμές, θα σας αποσταλούν με την προφορά μας αφού προηγουμένως διευκρινιστούν απορίες που πιθανόν να προκύψουν. 

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν:

Η φόρμα “Παραγγελία ξυλείας & προϊόντων ξυλείας” αφορά μόνο σε είδη και προϊόντα ξυλείας που τιμολογούνται με βάση τον κυβισμό τους και διατίθενται στο εμπόριο, συνήθως, σε τυποποιημένες διαστάσεις με αντίστοιχα ονόματα π.χ. λατάκι, μαδέρι, καδρόνι, σκεπόξυλο κλπ. Στη φόρμα μας, έχουμε αγνοήσει τις ονομασίες και κρατήσαμε μόνο το είδος της ξυλείας, την επεξεργασία, την ποιότητα και τις διαστάσεις.

Για την αποφυγή λανθασμένων υπολογισμών, όλες οι διαστάσεις καταχωρούνται σε χιλιοστά

Παραδείγματα: 

  • 50 χιλιοστά = 50 
  • 10 εκατοστά = 100 
  • 1 μέτρο = 1000 

Επιλέξτε το είδος που επιθυμείτε και συμπληρώστε τις διαστάσεις και τον αριθμό τεμαχίων ώστε να προϋπολογίσετε το κόστος ανά είδος καθώς και το συνολικό κόστος

Οι τιμές που εμφανίζονται στην φόρμα είναι ενδεικτικές. Οι οριστικές τιμές εξαρτώνται από το βαθμό επεξεργασίας που απαιτείται κατά περίπτωση, όμως δεν θα αποκλίνουν σημαντικά από τις ενδεικτικές. Σε κάθε περίπτωση, συμπληρώνοντας τη φόρμα, έχετε μια πρώτη ένδειξη του κόστους της ξυλείας που επιθυμείτε.

Εφόσον, μετά από τον προϋπολογισμό, επιθυμείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία, απαντήστε “Ναι” στο ερώτημα που ακολουθεί “Θέλετε να προχωρήσετε σε παραγγελία;”

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας  διευκρινίσεις. Ορισμένα από τα πεδία των στοιχείων είναι υποχρεωτικά. Αν ενεργείτε για λογαριασμό εταιρείας, συμπληρώστε την ακριβή επωνυμία της, τον ΑΦΜ και τα στοιχεία της διεύθυνσης καθώς και ένα τηλέφωνο για τυχόν επικοινωνία.

Αφού ολοκληρώσετε την καταχώριση των ειδών, επιλέξετε “Αποστολή” για να μας στείλετε την παραγγελία.

Πολύ σύντομα θα λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραλαβής της παραγγελίας σας.

Αν δεν λάβετε, άμεσα, την επιβεβαίωσή μας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στις ώρες που λειτουργεί η επιχείρησή μας είτε με μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας από τη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ της ιστοσελίδας μας.

Στέλνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά κάνοντας χρήση της φόρμας. Μετά την υποβολή της θα σας αποσταλεί άμεσα μια ηλεκτρονική επιβεβαίωση ότι η παραγγελία σας παραλήφθηκε. Στη συνέχεια, αφού ελεγχθεί και διευκρινιστούν (είτε τηλεφωνικά είτε με ανταλλαγή μηνυμάτων) τυχόν απορίες μας, θα σας στείλουμε την οριστικοποίηση της παραγγελίας με το ακριβές κόστος, το κόστος μεταφορικών εφόσον επιλέξετε παραλαβή στη διεύθυνσή σας  και τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.

Μπορείτε να παραλάβετε τα είδη της παραγγελίας είτε από τις εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο είτε υποδεικνύοντας μας τη διεύθυνση παράδοσης, συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία της φόρμας. 

Στην δεύτερη περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς για το οποίο θα σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε εσείς δικό σας μεταφορέα.

Για κάθε διευκρίνιση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στις ώρες που λειτουργεί η επιχείρησή μας είτε με μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας από τη σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ της ιστοσελίδας μας.